Ovocné

Panna cotta z podmáslí

Recept:

80 ml. studeného mléka

3 lžičky jemně mleté želatiny ( 9 g )

70 g cukru moučka

200 ml. smetany na šlehání 33 %

300 ml. podmáslí

čerstvé ovoce

silikonové formičky 7 ks.

Postup:

Do misky naliji studené mléko a přidám želatinu. Nechám 10 minut nabobtnat.

V kastrůlku přivedu k varu smetanu s cukrem a odstavím se zdroje tepla. Hned vmíchám nabobtnalou želatinu a míchám do rozpuštění. Po chvíli vliji podmáslí. Dobře promíchám.

Silikonové formičky vypláchnu teplou vodou. 

Naliji panna cottu a dám vychladit do lednice na 6 hodin. Poté vyklopím na talířek a podávám s čerstvým ovocem.

Rychlé, snadné, vynikající co víc dodat. Dobrou chuť. M


25.8.2018

Komentář. 


© 2018 Dobroty z kuchyně. 
Vytvořeno službou Webnode
Vytvořte si webové stránky zdarma! Tento web je vytvořený pomocí Webnode. Vytvořte si vlastní stránky zdarma ještě dnes! Vytvořit stránky